Главен фокус на дејствувањето на “M&A” (од основањето во 1997 година до денес) е Корпоративното право и Странските инвестиции

 

M&A” е тесно специјализирана во давање на адвокатски услуги и обезбедување на комплементарна правна помош и логистика во следните области:

OUR PRICING

Ценовник

Instantly cordially far intention recommend estimable yet her his. Stimulated discretion impossible admiration in particular conviction up.

Personal

$10 /Mo
 • Preparing and filing certificate
 • rganizational board resolutions
 • Preparation of Stockholder
 • Drafting Corporate Bylaws
 • Company structure and
 • Intellectual property

Business

$49 /Mo
 • Preparing and filing certificate
 • rganizational board resolutions
 • Preparation of Stockholder
 • Drafting Corporate Bylaws
 • Company structure and
 • Intellectual property

Enterprice

$99 /Mo
 • Preparing and filing certificate
 • rganizational board resolutions
 • Preparation of Stockholder
 • Drafting Corporate Bylaws
 • Company structure and
 • Intellectual property